ŠLAPÁNÍ PRO KAPKU 2023 se blíží...

Letos budeme po krásných místech Krušných hor šlapat i pro Zuzku Nemčíkovou. Pro úžasnou ženu a milou členku našeho spolku, která podlehla rakovině v dubnu t.r. a která celé dlouhé roky pomáhala ostatním ženám, jak se s touto diagnózou a se vším, co tato nemoc přináší do každodenního života, vyrovnat.

Na některou ze tří tras – 4,5 km pro děti a seniory s plněním nenáročných úkolů, 8 km nebo 16 km se můžete vydat mezi 9. – 11. hod. z místa startu

V SOBOTU 16. ZÁŘÍ 2023 v Blatně u Chomutova

Na trasách vám nabídneme v občerstvovacích stanicích kromě jiných dobrot také krušnohorský sádlovník a po návratu zpět z trasy si můžete užít doprovodný program pro děti i dospěláky.

Čeká vás ukázka výcviku záchranných psů, děti si mohou nechat namalovat ksichtíky a samy něco nakreslit na kamínky nebo si zaskákat na nafukovacím hradu, otevřen bude stánek zdravého mlsání i kavárna na kolečkách, můžete se naučit správnou chůzi s hůlkami (nordic walking). Hlavně ale taky získáte informace o důležitosti onkologické prevence a vyzkoušíte si samovyšetření prsů. V krásném blatenském kostele si prohlédnete výstavu něžných obrazů Mirky Beranové a video-vzpomínku na Zuzku. Celé odpoledne vás budou provázet příjemné melodie kapely Country5.

Startovné je 50,- Kč, děti zdarma.

Přijeďte do Blatna – těšíme se na Vás!

Udělejte něco pro dobrou věc a hlavně pro sebe a své zdraví!

Akci podporují a spolupracují:

Obec Blatno, Přemysl Rabas – senátor, Blatenští hasiči, Muzeum Na Kočičáku, Skauti z Městce Králové, No.1CARS Chomutov, M. Lichner – SMS finance

Leave a comment