REKONDIČNÍ POBYT VYŠETICE květen 2022

Čtrnáct našich členek mohlo díky podpoře od Ligy proti rakovině prožít na konci května krásný týden v nově zrekonstruovaném penzionu Sedma ve Vyšeticích, nedaleko Votic. Krásné prostředí perfektně vybaveného penzionu s vířivkou, velká zahrada s bazénem a velikou pergolou, příjemná paní majitelka a navíc celý týden nádherné počasí…co víc jsme si mohly přát?

Denně jsme absolvovaly pěší výlety do okolí, navštívily jsme kouzelný zámek s nádherným parkem v Odlochovicích, zdolaly jsme vrchol hory Blaníku s rozhlednou, celkem jsme za týden nachodily přes 70 km. Každý večer jsme se výborně bavily, a protože zrovna probíhalo mistrovství světa, fandily jsme u televize také našim hokejistům.

Přijela za námi i paní masérka, která nám všem dopřála parádní uvolnění při masážích, nezapomněly jsme ani na jiný pohyb než jen chůzi s hůlkami – hrály jsme pétanque a stolní tenis nebo badminton, koupaly se v bazénu, opékaly buřtíky anebo se taky jen tak válely na sluníčku, prostě nabíraly síly na všechno další, co nás v tomto roce ještě čeká.

Byl to úžasný týden, na který budeme dlouho vzpomínat. Za krásné zážitky musíme především poděkovat Lize proti rakovině – především Vám patří naše veliké díky.